Hitta kvalificerad arbetskraft från vår databas

 Vi på jobbkuriren jobbar stenhårt med att driva in kandidater inom arbetslivets alla segment till våran portal och i skrivande stund finns det ca 45.000 unika CV:n i vår databas. Vi har idag etablerade samarbeten med flera starka kanaler och har en hög och stadig besökarstatistik. Vi når via samtliga kanaler ut till ca 200.000 kandidater som intresserar sig för nya arbeten.
 

Jobbkuriren är idag en välfungerande portal och mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande.

Referenser

-Ingemar Berglund  Chef T&E Vidsel Provningsenheten

Försvarets materielverk

Flygprovledare till Älvsbyn

Jag har i samband med en rekrytering till min enhet använt mig av Jobbkuriren som annonsör.
Jag har fått bra respons med flera sökande via Jobbkurirens tjänster.
Jag kan rekommendera Jobbkurirens tjänster till andra företag.

-Ingemar Berglund Chef T&E Vidsel Provningsenheten

- Björn Larsson, Tieto Corporation

Tieto

"Vi använde Jobbkuriren för att få in fler ansökningar från tekniska projektledare/utvecklare. Resultatet var bra och vi rekommenderar andra arbetsgivare att använda JobbKuriren när dom söker personal inom mjukvaruutveckling."

- Björn Larsson, Tieto Corporation

- Agneta Johansson, Freudenberg Simrit AB

Simrit

"Vår kontaktperson har varit mycket serviceminded och tillmötesgående. Vi är verkligen nöjda med både honom som person samt på utfallet på ansökningarna. Proffsigt hanterat."

- Agneta Johansson, Freudenberg Simrit AB

- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation

Avalon

"Vi har använt JobbKurirens tjänster med gott resultat. Vi sökte systemutvecklare på 3 olika orter och fick in ett väldigt brett underlag. Vi anlitar gärna JobbKuriren som rekryteringspartner även vid framtida rekryteringar."

- Niklas Jeppsson, Avalon Innovation

-Maarit Palomaa Verksamhetschef på Hälsocentralerna Norrbottens län

Norrbottens läns landsting

Vi har anlitat jobbkuriren.se för att söka efter nyckelpersoner (Allmänläkare) till vår verksamhet och är nöjda med samarbetet.
Vi kommer att fortsätta samarbeta med Jobbkuriren framöver.

-Maarit Palomaa Verksamhetschef på Hälsocentralerna Norrbottens län

- Thobias Hörberg, Atkins

Atkins

"Den respons vi fick var mycket god då vi inte bara fick in en god kvantitet av ansökningar utan även bra kvalitet. JobbKuriren motsvarade väl våra förväntningar som rekryteringspartner. Vi kommer starkt att rekommendera andra arbetsgivare att använda JobbKuriren som rekryteringspartner."

- Thobias Hörberg, Atkins

- Jörgen Graneskog, EVRY

EVRY

"Vi gav JobbKuriren/IT-Kuriren i uppdrag att rekrytera en testare/applikationsspecialist till oss. Vi fick in cirka 30 ansökningar och har nu anställt en av deras kandidater och jag kan därför rekommendera andra att använda IT-Kuriren när de söker personal inom test av modern mjukvara."

- Jörgen Graneskog, EVRY

- Madeleine Falk, Temagruppen

Tema

"Vi anlitade JobbKuriren i samband med en rekrytering till oss på Tema. Vi har nu anställt en av JobbKurirens kandidater och är nöjda med deras insats i rekryteringen"

- Madeleine Falk, Temagruppen

- Arne Fridmar, ExiCom AB

ExiCom

"Vi har vid flera tillfällen anlitat Jobbkuriren när vi haft behov av att rekryterat personal till vår utvecklings- och teknikavdelning. Resultat har varit bra och vi har på kort tid fått in kandidater och tillsatt tjänsterna. Vi kan rekommendera andra att använda Jobbkuriren när de söker liknande personal."

- Arne Fridmar, ExiCom AB

- David Gerson, Alumeco Sverige AB

Alumeco

"Vi sökte en byggingenjör i flera kanaler utan resultat. Jobbkuriren lyckades däremot leverera flera intressanta kandidater. Jag kommer anlita dem igen."

- David Gerson, Alumeco Sverige AB

-Anna Maciak Reforma Bemanning

Reforma

"Genom att anlita Jobbkuriren skapar vi snabbt de jobbansökningar som motsvarar kundens behov och den profil av nya medarbetare som så önskas.
Samarbetet med Jobbkuriren underlättar vår arbete med hela rekryterings process. Man får mycket hjälp och nytta av de särskilt då man behöver hitta personal så fort.
Som samarbetspart upplever vi dem som kunniga, professionella och snabba att leverera. Vi är väldigt nöjda med den här service som de tillhandahåller.
Kontakten med Jobbkuriren fungerar strålande och vårt samarbete kommer att fortsätta."

-Anna Maciak Reforma Bemanning

- Lars Ankersson, Vici Industri

Vici Industri

"Vi lade ut 3 tjänster på Jobbkuriren och vi är nöjda med de profiler som kom in till oss. Vi rekommenderar starkt andra arbetsgivare att söka arbetskraft via Jobbkuriren"

- Lars Ankersson, Vici Industri

- Hans-Olof Carlson, CH-Arkitekter

CH-Arkitekter

"Vi är nöjda med respons och uppföljning från JobbKuriren och kan därför rekommendera andra arbetsgivare att söka arbetskraft via JobbKuriren." 

- Hans-Olof Carlson, CH-Arkitekter

- Ellen Lundekrans, Förskolan Valen

Förskolan Valen

"När det gick dåligt under vår rekryteringsprocess var vår kontakt mycket tillmötesgående och hjälpsam för att forma om och tydliggöra vår annons för att lättare nå ut till de vi sökte."

- Ellen Lundekrans, Förskolan Valen

Kom igång, kontakta oss direkt så ringer vi upp!

Kontakta oss

Vill du som arbetsgivare komma i kontakt med oss gällande rekrytering och annonsering?
Ring vår säljavdelning på Big Media Sweden AB Tel: 08-550 020 50
Eller använd kontaktformuläret till höger så återkommer vi så snart vi kan.

Med vänliga hälsningar, Team JobbKuriren
Namn
Telefonnummer
Meddelande