Inne-/utesäljare till digitalt mediabolag.

Vill du börja arbeta inom mediabranschen och samtidigt utvecklas inom försäljning?

BIG Media söker nu för kunds räkning efter en account manager. Kunden är ett framgångsrikt mediabolag med en digital inriktning. Kontoret ligger på Östermalm i Stockholm.

Företaget har tre huvudförsäljningsområden - Digital media, rekryteringsmedia och projektmedia där de hjälper andra företag att utveckla sin digitala närvaro med fokus på affärsresultat. Arbetet som account manager innebär alltså att du kan komma att jobba med bland annat webblösningar, hemsidor, app-produktion, sökmotoroptimering, employer branding, rekryteringslösningar, annonser och platsannonser inom print och webb. Samtliga account managers på företaget har en hög kompetens och står på en god utbildningsplattform. Företaget önskar nu förstärka säljstyrkan med ytterligare personer.

Uppdraget är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer att anställas direkt av kunden.

 

För att passa in i rollen som account manager bör du:
- Drivas av att göra affärer
- Vara social och representativ
- Förstå vikten av relationskapande försäljning
- Vara förtroendegivande i din kommunikation
- Vara engagerad och driven som person
- Ha en kreativ ådra

 

Tidigare erfarenheter av försäljning är självklart meriterande, men inte något krav. Det viktigaste är din inställning och din vilja att utvecklas. Hos oss kommer du få all utbildning och alla verktyg du behöver för att lyckas!

Som account manager kommer du att kontakta nya och befintliga kunder i din kundportfölj. Du kommer att jobba i en kreativ miljö med nyfikna och högpresterande kreatörer där du skall upprätthålla högsta kvalité på din försäljning och aktivt delta för din personliga och företagets utveckling. Företaget är entreprenörsdrivet och alla medarbetare kan vara med och forma utvecklingen av företaget och kan därför hitta nya affärsområden att arbeta med. I samtliga produkter och tjänster som företaget säljer finns det stöd att hämta, både från kollegor men också från väletablerade affärspartners med specialinriktning inom berört område. För rätt person finns det också möjligheter till snabbt avancemang inom företaget.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande.


Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
Enligt ö.k.

Lön
Fast lön + rörlig lön

Kontakt
Kim Klingström
kim.klingstrom@bigmedia.se

Ansök till den här tjänsten

Logga in för att ansöka

Epostadress
Lösenord
Bli medlem